Full lips permanente make-up

Wil je graag een full lips permanente make-up? Kom dan naar Brow Bar Haarlem. Op onze permanente make-up afdeling voorzien we je graag van een full lip tattoo. Net als met het aanbrengen van lippenstift, worden de lippen hierbij volledig getatoeëerd. Heb je bleke lippen of blijft je lippenstift niet goed zitten, dan is dit een prima oplossing.

voorbeeld-01

Lip tattoo met lipliner voor meer kleur en vollere lippen

Pep je lippen op en geef ze kleur met een permanente make-up (PMU). Met en tatoeage kunnen we je lippen ook voller laten lijken. Dit werkt het beste door combinatie van een full lips tattoo met een permanente lipliner in een iets donkerder kleur. Daarna hoef je alleen nog af en toe de lippen te hydrateren met een lipbalm. Denk er wel aan dat full lips na verloop van tijd kunnen verbleken.

Met PMU krijgen je lippen een mooie strakke belijning. Door de lippen volledig in te kleuren, heb je geen daarna lipstick meer nodig, hoogstens nog een lipgloss. Permanente full lips zijn er voor jong en oud en is volledig veilig; Brow Bar Haarlem beschikt voer een vergunning van de GGD.

Verschil tussen full lips permanente make-up en lippen tatoëren?

De termen permanente make-up lippen en lip tatoeage/lip tattoo worden door elkaar gebruikt. Maar er is wel degelijk verschil tussen beide behandelingen. Bij een permanente make-up worden pigmenten slecht oppervlakkig aangebracht, terwijl bij een lip tattoo de pigmenten dieper in de huid doordringen en daardoor je hele leven zichtbaar blijven.

Permanente make-up is een geweldige optie als je niet elke dag in de weer wilt zijn met make-up van je lippen of wenkbrauwen. Ook voor mensen zonder haartjes, bijvoorbeeld door alopecia , na een chemokuur of hormonale behandeling, is het een uitkomst. Met PMU kun je er permanent perfect uitzien!

Kom voor een full lips permanente make-up naar Brow Bar Haarlem. Met een full lip tattoo en lipliner krijgen je lippen meer kleur en lijken ze voller.
0