Hani Davoudpour, beauty adviseur en brow stylist

Ik ben Hani en ik ben de eigenaar van Brow Bar Haarlem. In een vorig leven studeerde ik af als juridisch medewerker en werkte ik 2 jaar als juridisch begeleider. Maar ik voelde dat ik eigenlijk niet in dat wereldje paste. Omdat ik een grote passie heb voor alles wat met beauty en make-up te maken heeft, besloot ik mezelf verder te ontwikkelen op dat terrein. Nu ben ik een echte Beauty Adviseur en Brow Stylist met mijn eigen salon.

Wenkbrauwbehandeling door een ervaren deskundige

Ik volgde diverse opleidingen op het terrein van huid en make-up en daardoor kan ik mijzelf nu een specialist noemen in dit vakgebied. De afgelopen 9 jaar hen ik ervaring opgedaan als Beauty Adviseur en Brow Stylist en nu wil ik deze passie met jullie gaan delen in mijn eigen Brow Bar in Haarlem. Mooie wenkbrauwen zetten is meer dan een vak, voor mij is het een kunst. Wenkbrauwen zijn heel belangrijk voor uw uiterlijk en ze zijn een essentieel onderdeel van uw ‘look’.

hani

Hoe wij ons onderscheiden van andere aanbieders?

Bij Brow Bar Haarlem staat u als klant centraal. Persoonlijke service is waar het bij ons om draait. Dit gekoppeld aan mijn enorme passie en drive als vakvrouw zorgen ervoor dat ik voor uw de mooiste wenkbrauwen creëer. Dus laat uw uw wenkbrauwen zetten bij Brow Bar Haarlem, dan bent u er zeker van dat u de best mogelijke kwaliteit krijgt.

Hani Davoudpour van Brow Bar Haarlem is een beauty adviseur en brow stylist met veel ervaring en een grote passie voor beauty en make-up. Voor wenkbrauwbehandeling van de hoogste kwaliteit.
0