Make-up voor speciale gelegenheden

Is er een speciale dag of gelegenheid waarvoor je er extra mooi uit wilt zien? Verwen jezelf met speciale make-up op je eigen trouwdag of die van een vriendin, een verjaardag of een bedrijfsuitje. Of wat dacht je van een make-up workshop als verjaardagscadeau voor een ander? Bij Brow Bar Haarlem kun je precies die prachtige make-up krijgen die perfect past bij jouw speciale dag.

De mooiste bruid

Wees de mooiste versie van jezelf op jouw zeer speciale dag. Bij een dag om nooit te vergeten past natuurlijk een bijzondere make-up die jou extra mooi laat zijn. Of je nu de glamour look van een echte ster zoekt, of juist iets meer naturel, wij denken graag met je mee over de gewenste make-up. Bij Brow Bar Haarlem weten we alles van extra feestelijke make-up en maken we van jou een stralende bruid!

Bij Brow Bar Haarlem kun je onder andere terecht voor:

  • een proef make-up
  • make-up voor de bruid
  • make-up voor getuigen, bruidsmeisjes en (schoon)moeders

Elke dag mooi met speciale make-up

Er zijn van die bijzondere dagen dat je er extra mooi uit wilt zien. Je verjaardag natuurlijk, maar ook een hen-party, een bedrijfsfeest of een andere gelegenheid. Bij Brow Bar Haarlem geven we je graag advies. We weten precies welke make-up bij een bepaald thema past, bijvoorbeeld de speciale fifties-look van Marilyn Monroe of een uitbundige party look. Ook maakt het een groot verschil of het om een dag- of avondgelegenehid gaat; daar passen we de make-up natuurlijk op aan.

Make-up workshop

Wil je graag leren hoe je jezelf mooi opmaakt? Wil je een vriendin verrassen met een lek verjaardagscadeau? Of zoek je een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Doe dan een workshop make-up bij Brow Bar Haarlem.

Bij de workshop make-up kun je o.a. leren:

  • Reinigen huidoppervlak
  • Aanbrengen van crème en foundation
  • Opbrengen van oog make-up (mascara, ogenschaduw)
  • Behandeling van wenkbrauwen
  • Rouge en lippenstift

Je kunt kiezen uit een individuele workshop of een groepsworkshop (min. 4 personen, max. 8 personen). Reiskosten zijn niet inbegrepen in de prijs van de workshop.

Speciale make-up nodig voor je huwelijk, een feest of een bedrijfsuitje? Bij Brow Bar Haarlem zorgen we dat je er extra mooi uitziet voor die bijzondere gelegenheid.
0