Permanente Make-up of microblading

Geen zin meer in dat gedoe om altijd uw wenkbrauwen te moeten bijtekenen met potlood of poeder? Dan is Permanente Make-up (PMU) of microblading de oplossing. Kies een van deze technieken en u heeft lange tijd plezier van mooie, volle en gekleurde wenkbrauwen. Zo bespaart u ’s ochtends een hoop tijd en werk!

voorbeeld-01

Hoe werken wij?

Een uitvoerig intakegesprek met onze microblading specialist in Haarlem is belangrijk voordat we echt met de behandeling starten. Dit geeft u de gelegenheid om uw wensen en mogelijkheden bekend te maken. Naar aanleiding van de intake geven wij u een passend advies over welke vrome en kleur het meest geschikt is voor uw wenkbrauwen.

De behandeling met microblading of PMU

De eerste stap is om met potlood de gewenste vorm van de wenkbrauwen aan te brengen zodat u kunt zien hoe het gaat worden. Daarna blijven we tekenen totdat het resultaat naar wens is en u akkoord bent. Vervolgens beginnen we met de microblading. Dit houdt in dat we dunnen krasjes in de huid maken waarin het pigment wordt aangebracht. Deze behandeling neemt doorgaans ongeveer twee uur in beslag. Na afronding van de behandeling geven wij u instructies voor nazorg mee zodat u uw wenkbrauwen optimaal kunt verzorgen. In de loop van een paar dagen worden uw wenkbrauwen een paar tinten lichter met een schitterend resultaat. U krijgt ook een afspraak voor nabehandeling enkele weken later.

Wat is microblading precies

Microblading is de laatste ontwikkeling op het gebied van semi-permanente make-up in de beauty branche. Met de microblading techniek zijn uw wenkbrauwen levensecht en ziet u vrijwel geen verschil met echte wenkbrauwen. Daarvoor is het gebruik van de zgn. ‘hairstroke’ verantwoordelijk. Daarmee brengen we heel fijne lijntjes aan in de plaats van of tussen andere haartjes. Dat geeft uw wenkbrauwen een stijlvolle en echt uitziende vorm.

Wat zijn PMU wenkbrauwen?

PMU betekent letterlijk permanente make-up. Een andere naam voor PMU is micropigmentatie. Bij PMU brengen we natuurlijke pigmenten aan tussen de eerste en tweede laag van uw huid, met een kleine tool die lijkt op een pen. Ook bij permanente make-up worden uw wenkbrauwen nog een paar tinten lichter, afhankelijk van de gebruikte methode. We kunnen PMU namelijk aanbrengen of met een naald, of met een soort mesje (microblading).

Resultaat

Hoe lang blijft het resultaat van microblading/PMU mooi? Dat hangt af van de conditie van uw huid en hoe u deze verzorgt. Normaal gesproken blijven de wenkbrauwen een tot twee jaar mooi. Stelt u ze vaak bloot aan zonlicht of de zonnebank, dan zullen de pigmenten in uw wenkbrauwen sneller verbleken.

Met microblading of PMU heeft u altijd mooie wenkbrauwen. Geen gedoe meer met bijtekenen of epileren. Met microblading/PMU heeft u een tot twee jaar mooie wenkbrauwen.
0