Tatoeage laten zetten

Wil je een mooie tatoeage laten zetten, dan ben je bij Brow Bar Haarlem aan het goede adres. met onze jarenlange ervaring kunnen wij je precies het juiste advies geven over passende tatoeage ideeën. Je kunt bij ons voor de meest uiteenlopende tattoo stijlen terecht en we kijken zorgvuldig welke het beste bij jou past. Onze klanten gaan altijd blij naar huis en komen graag terug voor nog een tatoeage.

Eerste tatoeage of extra tattoos

Ben je toe aan je eerste tatoeage en wil je graag advies over hoe dit in zijn werk gaat? De eerste tattoo is altijd een hele stap, hij staat er immers voor altijd. Je wilt natuurlijk weten wat de risico’s zijn en waar je op moet letten. Wij kunnen je alles vertellen over de manier van werken, de hygiëne en de veiligheid. En we denken met je mee over de plaats van de tatoeage: moet deze zichtbaar zijn of juist niet, en welke plekken zijn beter geschikt dan andere.

Ook kunnen we je voorbeelden laten zien van mooie ontwerpen in allerlei stijlen, strak of juist uitbundig. Tatoeages zijn mogelijk in full colour of black & grey en van realistisch tot fineline tattoos. Wij hebben specialisten in huis voor elke stijl. Maak kennis met ze en ga gerust met ze in gesprek over jouw ideeën en zie hoe ze die omzetten naar een fraai ontwerp. Een tattoo zetten is iets waar je alle tijd voor moet nemen, het is in principe onomkeerbaar!

tatoeage-laten-zetten

Tatoeage nazorg

Voor een optimaal resultaat van de tatoeage is het noodzakelijk om deze binnen 6-8 te laten bijwerken. In deze behandeling worden bijvoorbeeld kleur, vorm en dikte aangepast en de houdbaarheid van de tattoo te verlengen.

Let op: kom je binnen 6-8 weken langs voor het bijwerken van je tatoeage , dan is de behandeling gratis. Daarna vervalt dit en kost het bijwerken 50 euro.

Voor een mooie tatoeage kun je terecht bij Brow Bar Haarlem. Deskundig advies en tattoos in alle mogelijke stijlen. Kom langs en praat met onze tatoeage specialisten.
0