Wenkbrauwen laten behandelen

Niet iedereen heeft van zichzelf mooie volle wenkbrauwen of kan deze zelf in de juiste vorm epileren. Wenkbrauwen zijn heel belangrijk voor het gezicht en geven uiting aan uw gevoelens. Met behulp van permanente make-up geven wij uw wenkbrauwen de vorm die bij u past.

browbar-diensten

Hoe werken wij?

Voordat we aan de slag gaan met uw wenkbrauwen willen we u graag van advies voorzien in een gesprek. In het adviesgesprek zullen we samen met u de gewenste vorm van de wenkbrauwen bepalen, en dat vormt de basis voor een passend advies. U bent welkom om bij ons langs te komen in Haarlem voor advies over al uw vragen omtrent wenkbrauwen, wij willen graag met u meedenken. Ook zullen wij kijken of u niet allergisch bent voor de verf die wij gebruiken.

Threading, wat is dat?

Threading is een Oosterse techniek waarbij we ongewenste haartjes verwijderen met een touwtje. Deze methode wordt al tientallen jaren toegepast en is aantoonbaar zeer effectief, zodat de haartjes langere tijd niet meer terugkomen.

Behandeling met threading of waxen

Bij de behandeling beginnen wij met het nauwkeurig verwijderen van de ongewenste haartjes met behulp van threading of waxen techniek. Voordat wij de wenkbrauwen gaan verven, zullen we eerst met u samen kijken welke koele of warme tinten u heeft. Met een te donkere kleur kunt u er te streng uitzien, terwijl een te warme tint daarentegen afleidt doordat deze niet past bij uw natuurlijke tint. Samen met u kiezen we de tint die uw gezicht het beste doet uitkomen. Wanneer we de verf gaan aanbrengen, zullen we eerst rond de wenkbrauwen en wimpers wat vaseline aanbrengen om uw huid te beschermen. Tijdens de behandeling krijgt u van ons natuurlijk ook advies over wenkbrauw make-up. Daarvoor zijn er onder andere verschillende wenkbrauwpotloden en wenkbrauwgels, en daarnaast wenkbrauw mascara’s in diverse tinten. Is de behandeling eenmaal afgerond, dan brengen wij de wenkbrauwhaartjes zorgvuldig in model. Zo bent u er zeker van dat u op en top verzorgd de deur uitgaat bij Brow Bar Haarlem.

Resultaat

U heeft zo’n 2 tot 3 weken plezier van het resultaat.

Nazorginstructies

  1. Voorkom dat u de permanente make-up aanraakt met de handen. Is dit toch nodig, was dan zorgvuldig uw handen van tevoren.
  2. Vermijd krabben of hard wrijven over uw huid na het harsen.
  3. Gebruik de zalf die u heeft ontvangen of die is geadviseerd om de behandelde huid in te smeren.
  4. Is waxen niet mogelijk, dan raden wij u aan om de threading behandeling te proberen. Een andere goede manier om ongewenste haartjes te verwijderen is epileren.
Wenkbrauwen bepalen uw gezicht. Met een permanente make-up behandeling van Brow Bar Haarlem geeft u uw wenkbrauwen de vorm die bij u past.
0