Wimperlifting voor mooie wimpers

Wekenlang plezier hebben van prachtige wimpers zonder dat u iedere dag weer aan de slag moet met wimperkrullers of mascara? Dat kan met wimperlifting, de perfecte beautyhack. Bij wimperlifting gaan we uw eigen wimpers op een speciale manier verven en liften. Dat zorgt ervoor dat u 24/7 prachtige en kaarsrechte wimpers heeft, ook zonder mascara. Uw ogen zien er optisch groter uit en het is net alsof u meer wimpers heeft. Het resultaat is geweldig! Let op: verwar wimperlifting niet met wimper-extensions, dat is iets anders. Bij Brow Bar Haarlem kunt u terecht voor goedkope maar heel goede wimperlifting.

Wat houdt de wimperlifting behandeling in?

Om te beginnen gaan we uw wimpers voorzichtig reinigen en vetvrij maken. Dat zorgt ervoor dat de krul langer blijft zitten en de vloeistof beter hecht aan uw wimpers. De roller die we gebruiken om de wimpers te krullen, voorzien we van een permanente vloeistof. Daarna krullen we uw wimpers met een borsteltje over de roller. Nadat de vloeistof lang genoeg heeft kunnen inwerken, verwijderen we de rollers en maken we de restanten schoon met wattenstaafjes.

Instructies voor nazorg

  1. Breng geen mascara aan gedurende de eerste 24 uur na wimperlifting.
  2. Probeer te vermijden dat u met uw handen de wimpers aanraakt of wrijft.
  3. Maak de wimpers niet nat en wacht even met douchen, zwemmen of sauna.
  4. Breng geen oogserum, oogcrème of andere middeltjes aan.
  5. Ondervindt u irritatie, plaats dan een schoon koud doekje op de ogen.
  6. Blijft u last houden, raadpleeg dan een dokter.

Resultaat

U heeft ongeveer 4 tot 6 weken plezier van de wimperlifting. U kunt er ook voor kiezen om na de behadeling uw wimpers te laten verven. Zo bereikt dat ze niet alleen mooi krullen maar ook een prachtige donkere kleur krijgen.

Met wimperlifting bij Brow Bar Haarlem geeft u uw wimpers wekenlang een perfecte krul. Vier tot zes weken schitterende wimpers met een goedkope en toch goede wimperlifting.
0